Skip to content
Menu

Administratie en financiën
Invoeren en controleren boekhouding
Jaarrekening en belastingaangifte
Commercieel en fiscaal advies

Babonnick is een soepele, proactieve organisatie,
die graag dicht bij zijn opdrachtgever staat.

Administratie en financiën
Invoeren en controleren boekhouding
Jaarrekening en belastingaangifte
Commercieel en fiscaal advies

Babonnick is een soepele, proactieve organisatie, die graag dicht bij zijn opdrachtgever staat.

Wie zijn wij

Full-service administratiekantoor in Bovenkarspel

Als klein maar full-service administratiekantoor staan wij graag dicht bij de klant. Met meer dan dertig jaar ervaring kennen we het klappen van de zweep, de kansen en de risico’s, waar u als ondernemer mee te maken heeft. Door hier op in te spelen verkleinen wij de risico’s en vergroten wij de kansen voor uw onderneming. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij uw financiën, boekhouding, jaarrekening en belastingaangifte.

De grootte van uw boekhouding

U kunt bij ons terecht met een eenvoudige boekhouding voor een startend bedrijf tot en met een complete bedrijfsadministratie voor een middelgroot bedrijf. Denk hierbij aan het invoeren van de gegevens, controles, jaarrekening, belastingaangifte, fiscaal en commercieel advies.

Uw boekhouding uitbesteden?

Waarom uitbesteden? Hoewel veel starters en kleine ondernemers geld denken te besparen door hun boekhouding in eigen beheer te houden, blijkt niets minder waar. Uiteindelijk moet de papierhandel voor kwartaalcijfers en belastingaangifte evengoed nog naar een specialist, die vervolgens juist extra tijd kwijt is met het controleren en completeren van zo´n boekhouding voordat de aangifte naar de belasting kan. De besparing gaat hierdoor in rook op. Het controleren van de boekhouding geschiedt vaak achteraf, terwijl wij bij het invoeren al direct en doeltreffend kunnen reageren op mutaties binnen uw onderneming.

Wilt u een afspraak maken?