Babonnick

Referenties

Om u een indicatie te geven van onze diensten en mogelijkheden illustreren wij hieronder de reactie van een aantal van onze cliënten.

W. Meijer Materieelservice - De Kwakel

Willem Meijer

"Ik kwam via een familielid bij John Babonnick terecht. Hij doet zijn werk naar mijn volle tevredenheid, al zeven jaar lang. Hij verzorgt voor mij de boekhouding, verstuurt de facturen en houdt de betalingen bij. Hij doet z'n werk heel goed en is ook nog eens 24/7 bereikbaar."


Bontekoe Bedrijfstrainingen - Bovenkarspel

John de Haas

"Naast de aangiftes en boekhouding heeft John Babonnick ook een waardebepaling van het bedrijf kunnen doen. Ik ben zeer tevreden. Ik ben zelf nogal slordig en makkelijk en dat kan niet met een eigen bedrijf. John z'n zorgvuldigheid, grondigheid en vakkennis zijn precies wat ik nodig heb. John verenigt twee op het eerste gezicht tegenstrijdige kwaliteiten: hij is vakmatig streng en hij kijkt naar mogelijkheden voor jou als klant. Dat zie je niet vaak. Daarnaast is John als mens een zeer aimabel en prettig persoon."


Ripol - Bovenkarspel (ZZP in de bouw)

Richard van der Pol

"John Babonnick verzorgt al tien jaar mijn facturen en boekhouding. Ik vond hem destijds in een regionale krant. Pluspunten zijn z'n absolute bereikbaarheid (zelfs 's avonds) en het feit dat hij altijd vrolijk is. Ik werk zelf in de bouw, dat is mijn kracht. De financiële papierhandel breng ik altijd naar John, dan weet ik dat het goed komt."


Firma Beltman Hygiëne - Andijk, groothandel hygiënische producten

Ineke Beltman

"Voordat we met John Babonnick in zee gingen, hadden we al samengewerkt met twee dure AA accountants. Deze mensen werkten met ingewikkelde software en stuurden torenhoge rekeningen. Dit werkte niet voor ons als klein bedrijf. Daarom gingen we op zoek naar een kleiner kantoor. John toonde meteen interesse in ons bedrijf. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Het klikte en inmiddels werken we alweer acht jaar samen. John typeer ik als een persoonlijke boekhouder. Oftewel; iemand die met je meedenkt, oprecht belangstelling toont en betrokken is. Voor ons als middenstanders houdt hij de administratie eenvoudig en overzichtelijk. Daarbij is het ook prettig dat hij ons ook vaak helpt bij andere zakelijke beslissingen!"


Contact

Babonnick AdviesPartners
Boerhaavestraat 9
1611 ER   Bovenkarspel

  •  0228-515352
  •  06-23129798
  •  E-mail

Social Media