Skip to content
Menu

Administratie en financiën
Invoeren en controleren boekhouding
Jaarrekening en belastingaangifte
Commercieel en fiscaal advies

Onze cliënten aan het woord.
Wat vertellen zij over ons?

Administratie en financiën
Invoeren en controleren boekhouding
Jaarrekening en belastingaangifte
Commercieel en fiscaal advies

Onze cliënten aan het woord.
Wat vertellen zij over ons?

Referenties

Om u een indicatie te geven van onze diensten en mogelijkheden illustreren wij hieronder de reactie van een aantal van onze cliënten.

StecWF - logo

Stichting Entertainment & Cultuur West-Friesland

Widia S. de Jong-Baldewsing

Zo! Wat zijn wij blij dat we met onze stichting bij John Babonnick in Bovenkarspel zijn beland. Hij heeft in 4 maanden, 4 jaren van onze boekhouding nagekeken en helemaal strak op orde gebracht. Zo goed dat we zelfs centjes van de belasting terug hebben gekregen i.p.v. te moeten betalen. Vele fouten heeft hij van onze vorige boekhouder ontdekt. Wij hebben een boel van hem geleerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het verstandig is dat we de boekhouding voortaan aan hem overlaten. Want dat cijferwerk is toch ook niet echt wat voor ons. Wij zien John als een zeer betrokken en geduldige boekhouder en als een sympathiek persoon, met een hart van goud. En om eerlijk te zijn. Na de eerste telefoongesprek hebben we hem uitgekozen door zijn stem en rustige en duidelijke manier van uitleg; John gaf ons meteen het gevoel van vertrouwen. Een oldskool doorzetter die iets blijft uitzoeken en zijn best voor u doet, tot hij de oplossing of het antwoord heeft gevonden. Kortom, wij bevelen John dan ook van harte bij u aan. Als hij onze stichting zo goed kan bijstaan met de boekhouding, dan kan hij het zeker ook voor u! Daarom krijgt hij van ons een dikke ***** 5 sterren! Met plezier geschreven,

bontekoe-518-977

Bontekoe Bedrijfstrainingen – Bovenkarspel

John de Haas

“Naast de aangiftes en boekhouding heeft John Babonnick ook een waardebepaling van het bedrijf kunnen doen. Ik ben zeer tevreden. Ik ben zelf nogal slordig en makkelijk en dat kan niet met een eigen bedrijf. John z’n zorgvuldigheid, grondigheid en vakkennis zijn precies wat ik nodig heb. John verenigt twee op het eerste gezicht tegenstrijdige kwaliteiten: hij is vakmatig streng en hij kijkt naar mogelijkheden voor jou als klant. Dat zie je niet vaak. Daarnaast is John als mens een zeer aimabel en prettig persoon.”

IMG-20191004-WA0000

Ripol – Bovenkarspel (ZZP in de bouw)

Richard van der Pol

“John Babonnick verzorgt al tien jaar mijn facturen en boekhouding. Ik vond hem destijds in een regionale krant. Pluspunten zijn z’n absolute bereikbaarheid (zelfs ’s avonds) en het feit dat hij altijd vrolijk is. Ik werk zelf in de bouw, dat is mijn kracht. De financiële papierhandel breng ik altijd naar John, dan weet ik dat het goed komt.”

Beltman hygiene

Firma Beltman Hygiëne – Andijk, groothandel hygiënische producten

Ineke Beltman

“Voordat we met John Babonnick in zee gingen, hadden we al samengewerkt met twee dure AA accountants. Deze mensen werkten met ingewikkelde software en stuurden torenhoge rekeningen. Dit werkte niet voor ons als klein bedrijf. Daarom gingen we op zoek naar een kleiner kantoor. John toonde meteen interesse in ons bedrijf. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Het klikte en inmiddels werken we alweer acht jaar samen. John typeer ik als een persoonlijke boekhouder. Oftewel; iemand die met je meedenkt, oprecht belangstelling toont en betrokken is. Voor ons als middenstanders houdt hij de administratie eenvoudig en overzichtelijk. Daarbij is het ook prettig dat hij ons ook vaak helpt bij andere zakelijke beslissingen!”

Wilt u een afspraak maken?